Sunday, 7 May 2017

Clay Mask Kecutkan Jerawat

Kalau kalian rasa ada jerawat pada wajah yang sukar untuk kecut. Saya rasa Clay Mask ini boleh membantu. Ada kandungan Bentonate Clay yang bertindak mencungkil sisa toksik dari dalam kulit wajah. Juga mengecutkan jerawat dengan cepat.

Pernah sekali, ada jerawat besar yang menunjukkan tanda mahu muncul. Sekali tepek Clay Mask. Esok kecut. Jerawat tak jadi.

Kita bukan mahu wajah secantik nelofa. Cukup wajah bersih dan sihat dengan bahan semulajadi. Cantik secara alami.

Esok kerja. Mahu kulit wajah jadi segar, biarkan Clay Mask menjalankan tugasnya.

Malam ini Kak Nab tepek no untuk di whatsapp ya. Jarang jarang di buat oleh Kak Nab. Bukan mahu kalian membeli semata. Hanya mahu kalian faham apa dan kenapa kak nab excited sangat dengan Mary Jardin.

Kak Nab bukan seseorang yang suka jaga muka sangat sebelum ini. Tak percaya, boleh whatsapp dan tanya. Hanya bila kenal Mary Jardin, Kak Nab jadi obses. Sampaikan suami gelakkan. Pelik bini dia suka sangat buat spa di rumah. Mudah saja. Whatsapp Kak Nab ya. Nanti Kak Nab cerita. Ini no nya 0168495982. Kak Nab tunggu.

Zainab Norazman
Mary Jardin Trusted Agent
No comments:

Post a Comment

Clay Mask Kecutkan Jerawat

Kalau kalian rasa ada jerawat pada wajah yang sukar untuk kecut. Saya rasa Clay Mask ini boleh membantu. Ada kandungan Bentonate Clay yang b...